реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Населення спробують захистити субсидіями за спрощеним порядком

Вчора, 21 липня, в облдержадміністрації розпочалися співбесіди в.о. голови облдержадміністрації Станіслава Прокопенка з головами райдержадміністрацій щодо виконання доручення Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова стосовно питань посилення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг.

Це, зокрема, – постійне інформування населення про спрощений порядок надання житлових субсидій, проведення відповідних заходів з боку райдержадміністрацій щодо забезпечення організації та координації роботи структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, житлово-комунального господарства, газо- та енергопостачальних організацій з питань надання житлових субсидій населенню за спрощеним порядком, яким передбачено зниження порогу обов’язкових платежів за житлово-комунальні послуги для працюючих з 20% до 15% від сукупного доходу родини, для непрацездатних (пенсіонери та інваліди) – з 15% до 10%.

«Сьогодні керівництво країни поставило перед нами завдання дійти до кожної квартири в місті, до кожної хати в селі. Допомогу мають отримати всі, хто її потребує», - наголосив Станіслав Прокопенко.

Управління у справах преси та
інформації облдержадміністрації




Теги:житлово-комунальні послуги, захист населення, субсидії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar