реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Народники продемонстрували свій потенціал

Волевиявлення громадян – єдиний реальний показник впливовості політичної сили та довіри людей до неї. Вибори 20 червня 2010 року продемонстрували, що Народна Партія залишається однією із найвпливовіших політсил у країні. Зі 104 населених пунктів, де відбувалися позачергові вибори, народники здобули перемогу у 24, тобто здобули 23% загальної підтримки за підсумками голосування. Від Народної Партії було висунуто 55 кандидатів. З них обрано 21 сільського і 3 селищних голів. Тобто перемогу здобуто у кожній другій раді, де брали участь у виборах висуванці від Народної Партії. Свідченням значного потенціалу партії є і те, що у запеклій боротьбі члени партії зайняли друге місце у 9 сільських радах, третє місце у 7 сільських радах.
Найкращого результату народники досягли на Хмельниччині, де члени партії перемогли у 6 з 8 населених пунктів. На Житомирщині сільськими головами обрано 4 висуванців від партії, на Сумщині – 3, на Черкащині, у Київській та Кіровоградській областях – по 2. По одному сільському голові від народників було обрано на Полтавщині, Буковині та Чернігівщині (Віталій Кухаренко – Обмачівська сільська рада Бахмацького району прим. прес-служби Чернігівської обласної парторганізації)
Успіхи народників свідчать не тільки про якісну роботу парторганізацій на місцях, із конкретними людьми, а, насамперед, про довіру виборців до партії. Народна Партія і кожен партієць завжди працювали і працюватимуть, щоб виправдати цю довіру людей і навести порядок у країні. Народники здатні вирішувати ці завдання, спираючись на підтримку своїх численних прихильників.
Прес-служба Народної Партії



Теги:Обмачів, Бахмацький район, Народна партія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar