реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Надію Чіпак підозрюють у завданні державі збитків

Одній із керівниць управління Держгеокадастру у Чернігівській області повідомили про підозру за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Про це повідомляє пресслужба Чернігівської обласної прокуратури, яка, звісно, прізвища не називає.

Проте, як стало відомо журналістам з «Суспільне Чернігів», підозрювана – перша заступниця начальника управління Держгеокадастру в області Надія Чіпак. Вона "засвітилася" ще в жовтні минулого року - її затримали під час спроби дати хабар слідчому ДБР за закриття кримінального провадження щодо неї. Хабаря давала прямо біля управління ДБР у Києві... Фото - звідти.

За даними слідства, підозрювана особа безпідставно передала 8 земельних ділянок державної власності площею по 2 га кожна громадянам, які до цього вже скористалися своїм правом на безоплатне отримання землі. Державним інтересам завдано збитків на суму майже 4 мільйони гривень.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення її від посади. Триває досудове розслідування.



Теги:ДБР, хабар, Корупція, держгеокадастр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar