На вихідні: ароматний квасоляний суп-пюре + голубці
Приготування. У каструлі обсмажити цибулину, селеру, перець, часник і чилі на олії протягом 5 хв. до м'якості. Додати бульйон і квасолю. Накрити і варити 15 хв. на слабкому вогні. Потім перелити в кухонний комбайн і довести до утворення однорідного пюре. Прикрасити коріандром та чилі.
Пісні голубці
Продукти: 1 качан капусти, 1 банка томатів у власному соку, 1 — 1,5 скл. рису, 2 — 3 шт. ріпчастої цибулі, 3 зубчики часнику, сіль, перець за смаком, лавровий лист, перець горошок.
Приготування. Капусту промити, вирізати качан, помістити цілу в каструлю, залити окропом і варити до м'якості. Рис заздалегідь відварити до напівготовності. Помідори очистити від шкірки і розім'яти, відклавши в тарілку. Ріпчасту цибулю нарізати і обсмажити до прозорості на олії. За 2 — 3 хв. до закінчення смаження додати до цибулі дрібно нарізаний часник. У рис додати цибулю з часником і розім'яті помідори, посолити і поперчити за смаком. Капусту остудити, розділити на листки. У кожен капустяний листок загорнути фарш, згорнути листки в рулетики і обсмажити їх на олії. Після того, як обсмажили всі голубці, покласти їх у каструлю. Томатний сік розвести водою і залити голубці. Посолити і поперчити за смаком, покласти спеції і варити до готовності.
Читайте також |
Коментарі (0) |