реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

На вихідні: ароматний квасоляний суп-пюре + голубці

Продукти: 1 цибулина, дрібно порізана; 3 шматочки селери, порізаних; 1 зелений гострий перець чилі, обчищений і порізаний; 2 зубчики часнику, обчищених і порізаних; 2 ст. л. оливкової олії; 600 мл овочевого бульйону; 2 банки по 420 г червоної консервованої квасолі (злити рідину і промити квасолю під проточною водою); коріандр і червоний перець чилі для прикрашання.

Приготування. У каструлі обсмажити цибулину, селеру, перець, часник і чилі на олії протягом 5 хв. до м'якості. Додати бульйон і квасолю. Накрити і варити 15 хв. на слабкому вогні. Потім перелити в кухонний комбайн і довести до утворення однорідного пюре. Прикрасити коріандром та чилі.

Пісні голубці
Продукти: 1 качан капусти, 1 банка томатів у власному соку, 1 — 1,5 скл. рису, 2 — 3 шт. ріпчастої цибулі, 3 зубчики часнику, сіль, перець за смаком, лавровий лист, перець горошок.

Приготування. Капусту промити, вирізати качан, помістити цілу в каструлю, залити окропом і варити до м'якості. Рис заздалегідь відварити до напівготовності. Помідори очистити від шкірки і розім'яти, відклавши в тарілку. Ріпчасту цибулю нарізати і обсмажити до прозорості на олії. За 2 — 3 хв. до закінчення смаження додати до цибулі дрібно нарізаний часник. У рис додати цибулю з часником і розім'яті помідори, посолити і поперчити за смаком. Капусту остудити, розділити на листки. У кожен капустяний листок загорнути фарш, згорнути листки в рулетики і обсмажити їх на олії. Після того, як обсмажили всі голубці, покласти їх у каструлю. Томатний сік розвести водою і залити голубці. Посолити і поперчити за смаком, покласти спеції і варити до готовності.




Теги:піст, Суп, голубці, квасоля, поради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar