реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

На свято Івана Купала потонули 4 людини, в тому числі 2 дитини

Цьогорічного купального сезону на водоймах Чернігівщини потонуло 32 людини. Основними причинами трагедій є купання в необладнаних місцях або у стані алкогольного сп’яніння, порушення правил безпечної поведінки на воді та залишення дітей без нагляду. Лише на свято Івана купала вода забрала життя 4-х людей, в тому числі 2-х дітей.

7 липня у ставку біля дитячого санаторію "Пролісок" в с. Лісове Ніжинського району на очах 3-х вихователів та групи дітей, які прийшли купатися, потонув 14-річний хлопчик.

Цього ж дня у р. Снов поблизу с. Снов'янка Чернігівського району потонув 3-річний хлопчик. Через відсутність належного контролю з боку батьків, дитина наблизилася до обриву, а звідти впала у воду та захлинулася.

У м. Корюківка під час купання у ставку потонув 51-річний місцевий мешканець. Найімовірніше за все, чоловіка звела судома.
За аналогічних обставин потонув у річці Десна біля с. Білики Козелецького району 19-річний мешканець м. Києва.

У зв’язку з цим, МНС закликає населення бути вкрай обережними на водоймах. Купайтеся тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Постійно слідкуйте дітьми і не залишайте їх без нагляду. Розраховуйте свої сили та не запливайте далеко від берега. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді й ні в якому разі не купайтеся в нетверезому стані!

ТУ МНС у Чернігівській області



Теги:загибель на воді, мнс, Івана Купала


Читайте також



Коментарі (0)
avatar