реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На Одещині 14 селян із Партії регіонів перейшли у "Свободу"

У селищі Чорноморське Одеської області 14 місцевих мешканців вийшли з Партії регіонів та приєдналися до "Свободи", пишуть "Коментарі".

Свої партійні квитки люди склали на території приватного клубу перед тележурналістами. Проте, у Партії регіонів ці дії назвали провокацією та зазначили, що мешканці селища залишили лави ПР ще у грудні 2010 року.

"Але, як виявилося, ці особи вже давно не є членами Партії регіонів. За словами голови Чорноморської селищної ради Сергія Удалова, ці 14 осіб були виключені з партії в грудні 2010 року, однак, свої партійні квитки тоді так і не здали", - повідомляють у ПР.

Тепер, як вважають регіонали, людей "переманила" партія "Свобода", за вказівкою якої вони і провели цю публічну акцію.

Як повідомлялося раніше, у Тернопільській міській раді 5 депутатів вирішили залишити фракцію Партії регіонів.


Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/v-odeskiy-oblasti-14-regionaliv-pereyshli-do-lav-svobodi-287957.html



Теги:Одеса, Партія Регіонів, свобода


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
свабода ак...о приобрела
avatar
2
Такі "публічні акції" за вказівками не роблять, тут треба мати душевну потребу, а ще й сміливість, коли авторитаризм ПР вже перероджується в диктатуру. А як почуваються наші місцеві інтелігенти, які так затято агітували за проФФесора?
avatar
3
какая разница в какой из этих двух партий находится??? одна и вторая - контрабандисты!! да к тому же Свобода финансируется ПР, так что поменяли шило на мыло!!! уж если вышли из регионов нужно было вступать в партия, которая работая в интересах народа, а не пиарится на наших проблемах!!!! судя по работе в Раде, только коммунистов волнует жизнь простых людей, не то что этих депутатов-олигархов!!!!!!!
avatar
4
Ну й "Сіверщина": комент в підтримку "Свободи" не проходить, а в підтримку комуністів - все ОК.
Ваш П.Мовчан вислужувався перед шахрайкою, але щоб перед комуняками?
avatar