реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

На наряд "Чернігова" - напад у Маріуполі

На наряд спецроти «Чернігів», який ніс службу з охорони стратегічного об’єкту в Маріуполі, напав 25-річний місцевий житель, який мав на меті заволодіти автоматичною зброєю поліцейського.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Так, близько 5-ї години ранку на одного з бійців роти спецпризначення «Чернігів», який ніс службу на об’єкті «Елеватор» та присів на стілець, напав невідомий зловмисник. Він накинув йому на шию мотузку та почав душити.

Завдяки добрій професійній підготовці, поліцейському вдалося виплутатися з мотузки, а тим часом на допомогу йому миттєво прийшов напарник. Удвох вони швидко затримали зловмисника, надягши на нього наручники та викликали слідчо-оперативну групу.

У ході спілкування з правоохоронцями було з’ясовано, що 25-річний місцевий житель прагнув заволодіти автоматичною зброєю бійця, яку потім збирався продати. Чоловік планував злочин близько місяця. Щодня він спостерігав за поліцейськими, вивчав місце, прикидав шляхи відходу. І от у вихідний наважився, вочевидь сподіваючись на відсутність перехожих, а значить і свідків. Не врахував він лише що вартових двоє і вони завжди страхують одне одного.

Затриманий доставлений до Приморського відділення поліції. У нього вилучено речові докази скоєння злочину - фомку, мотузку та мішок. Згодом нападника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За місцем мешкання підозрюваного та його рідних були проведені санкціоновані обшуки під час яких виявлено та вилучено «георгіївські» стрічки, а також російську пропагандистську літературу.

Наразі усі пости поліції посилені, співробітники, які несуть службу з охорони стратегічних об’єктів, додатково проінструктовані.



Теги:Маріуполь, спецрота Чернігів, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar