реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

На Москві обговорюють варіанти зміщення Путіна

Існує безліч сценаріїв зміни влади в Росії, найбільш реалістичний з яких – зміна першої особи на другу: Володимира Путіна на Дмитра Медведєва.

Таку думку висловив депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов.

"Сценаріїв може бути багато, це гадання на кавовій гущі", - зауважив він, відповідаючи на тематичне питання. Разом з тим Пономарьов сказав: "Виходячи з того, як розвивається ситуація, я вважаю більш імовірним, що у Путіна буде наступник. З імовірністю 90% його наступником буде Дмитро Анатолійович Медведєв, оскільки зараз офіційно він є другою особою в країні. Я думаю, що в ситуації крайнього загострення, у відчайдушній спробі врятуватися в Кремлі, швидше за все, спробують задіяти саме цей сценарій".

Він продовжив: "Швидше за все, це відбудеться тоді, коли буде пізно, і, може бути навіть при видимості м'якої зміни влади, Медведєв дуже недовго всидить на своєму місці і відбудеться масштабна дестабілізація в країні".

На думку Пономарьова, " це буде нагадувати події лютневої революції 1917 року, котра, по суті, була спланованим державним переворотом – спланованим в межах тодішньої еліти. Вони вважали, що вони втримають ситуацію, але ситуацію не втримали. Її просто неможливо утримати в ситуації подібних змін".

За оцінками депутата, "хто завгодно" може виникнути на руїнах путінізму". "Це можуть бути абсолютно фашистських відморозки типу тих, які будуть повертатися з "ДНР" і "ЛНР" - збройні, пасіонарні, ідейні і дуже активні. Може бути, це будуть ліберали, хоча поки що я не бачу до цього жодних значимих передумов. Може бути, це будуть ліві. Може бути, країна повністю розвалиться".

"На жаль, всі ці варіанти можливі", - зауважив він. Як переконаний Пономарьов, "важливим чинником того, в який бік качнуться ваги, буде те, коли це станеться і що в цей момент буде в Україні".Укр Медіа



Теги:відставка Путіна, Ілля Пономарьов, російсько- українська війна, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar