реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Хроніки російсько - української війни: російська опозиція не розуміє, що тут війна

У Росії навіть опозиціонери, що підтримують Україну, не розуміють, що тут йде реальна війна, а РФ – справжній агресор.

Про це  заявив екс-депутат Держдуми, який переїхав до Києва, Ілля Пономарьов.

«Але в РФ навіть ліберали, які підтримали Україну, не розуміють, що тут кожен день зведення з фронту, труни, убиті і поранені. Не розуміють, що йде реальна війна, а Росія – справжній агресор», – зазначив Пономарьов.

Він наголосив, що ніколи не нав’язує українцям свій погляд, оскільки є представником країни-агресора.

«На конференціях і в приватних бесідах я намагаюся донести росіянам: навіть якщо ви говорите правильні, справедливі речі про Україну, вони сприймаються по-іншому саме тому, що ви – представники країни-агресора. Ви не повинні публічно критикувати Україну, не повинні давати їй поради, якщо вас безпосередньо про це не попросили самі українці. я це розумію, тому що постійно живу в Києві, відчуваю ситуацію зсередини, ніколи не нав’язую свій погляд саме тому, що гостро відчуваю: я – представник країни-агресора», – додав політик.

Зазначимо, так екс-депутат Держдуми прокоментував заяву російського опозиціонера Володимира Мілова, який на своїй сторінці у Facebook написав, що краще знає, як Україна повинна проводити реформи.

«Ми тут не на продуктовій базі під’їдаємо, а боремося з путінським режимом як можемо. Нас і вбивають також. Якби не наша боротьба, напевно у Путіна було б ще більше сил і можливостей щільніше зайнятися вами», – написав Мілов. 

«Претензії російських лібералів, зокрема, Мілова, неправильні, тому що Україна – принципово інша країна. Навіть якщо ви підтримали Україну, вона вам нічого не винна, хоча частина російських лібералів так не вважає», – наголосив Пономарьов ЗІК



Теги:російська опозиція, Ілля Пономарьов, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar