реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

На дегустації — свист та овації

"Двійку" одержали булки Дніпропетровські від обласної дегустаційної комісії при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія". А от зрази картопляні з м’ясом самі просилися на стіл. Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець.

"Комісія провела виїзне засідання у Городнянському районі та перевірила 23 види продукції місцевих виробників", - сказала вона.
Серед усіх перевірених зразків лише один одержав негативну оцінку – це булка Дніпропетровська від ФОП Зацаринної. Інші види продукції того ж підприємця дегустатори оцінили у 3,7-4 бали (за 5-бальною системою).

"Хлібобулочні вироби за органолептичними показниками потребують доопрацювання. Нормативна документація на всі види булочних виробів відсутня", - йдеться у висновках комісії.

Фізична особа-підприємець Семенюк надав комісії три види кулінарних виробів. Сосиска смажена у тісті отримала відмінну оцінку, пиріжки смажені з повидлом – "задовільно", а котлета у тісті смажена – "добре".

Найбільше виробів представив підприємець-виробник Стародуб. Відмінним балом дегустатори відзначили хліб Селянський формовий, тістечко Еклер з кремом, кекс "Чайний". Інші види продукції отримали від 3 до 4,8 балів.

Зрази картопляні з м’ясом та котлети м’ясні ФОП Целуйко фахівці оцінили на "5", а піцу з варено-копченою ковбасою того ж виробника – на 4 бали. Підприємець тільки починає роботу у сфері ресторанного господарства, але уже має постійних клієнтів.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:дегустація, якість


Читайте також



Коментарі (0)
avatar