реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Смачна грузинська їжа для гурманів

Дегустатори оцінили грузинські традиції

Відмінні оцінки одержали два види лавашів та хліб "Дедаскурі" підприємця виробника ПП "Гурмани Грузії" від обласної дегустаційної комісії при державному підприємстві "Чернігівстанадртметрологія".
Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець. "Під час п’ятого засідання у 2011 році фахівці обласної дегустаційної комісії перевірили рибні та хлібобулочні продукти п’яти виробників області", - сказала вона.

Найвищий бал із представлених рибних виробів отримали зразки ТОВ "Мурена" (5 балів за 5-бальною системою).
Оцінку "добре" від експертів одержали вироби приватного підприємства ВКФ "Гарпун". Оселедці холодного копчення, оселедці слабосолоні, мойва х/к, скумбрія без голови х/к в цілому відповідають вимогам нормативних документів – зробила висновок комісія. Оцінки – від 4 до 4,7 балів.

Пресерви "мідії в олії з овочами" ЗАТ "Чернігівриба" отримали від фахівців 5 балів, пресерви "оселедець слабосолоний в олії" – 4,4 бали, скумбрія без голови холодного копчення – 4 бали.

Відмінними оцінками фахівці відзначили хліб лаваш "Тбіліський" та "Трапезний", хліб "Дедаскурі" приватного підприємця "Гурмани Грузії". Він дотримується збереження технологій виробництва.
Спеціалісти обласної дегустаційної комісії перевірили також хлібобулочні вироби ТОВ "Астрая-хліб". Всі 4 зразки одержали добрі та відмінні оцінки – від 4,4 до 5 балів. За висновками комісії, продукція "Калач з родзинками", плетінка "Астрая", булочка "Шкільна" відповідають вимогам рецептур та технологічним інструкціям за органолептичними показниками та маркуванням. Експерти узгодили та рекомендували до виробництва рецептуру та технологічну інструкцію на Лаваш того ж виробника.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:Грузія, Лаваш, риба, хліб, якість продуктів, дегустація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar