реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Мова вербує агентів

Московське кіно, московська мова, московська церква, московське ТБ, московські дізєль-шоу, родичі в Московії, Висоцкій, Чєхов, Лєбєдіноє озєро...

Все це незліченна база для вербовки громадян України класичними спецслужбами ворога. Чи база для різних гуманітарних експериментів на нашій території.

І це стосується не лише простих українців, які ніяк не хочуть виростати до твердих побутових москвофобів, які би просто затискали носа - тільки зачують "што". Але й усієї нашої еліти. Україномовної передусім.

Дивіться як це працює: "Московський дипломат Бенно фон Зіберт працював в московському посольстві у Лондоні. Переживаючи величезну симпатію до Німецького Спадку, він вирішив шпигувати для німців, і передавав секретні документи до Берліна. Одна важлива річ для спецслужб була інформація про військово-морську угоду між Великою Британією та Московією".

Це приклад з берлінського Музею Шпигунства. Тобто такі факти та їх логіка відома навіть дітям.

Але українці, перебуваючи у війні з РФ, далі грають вар'ятів. Ну а діти керівників наших дипломатичних місій за кордоном дуже часто отримують освіту у московських школах при посольствах РФ.

Ростислав МАРТИНЮК



Теги:гібридна війна, агенти Москви, російська мова, російська культура, Ростислав Мартинюки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar