реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Арєстовічі і фейгіни - все це руZZкій мірь...

В будь якій державі публічна особа, наговоривши сотні гидоти проти своєї ж країни - не мала б не те що жодного політичного майбутнього. Така особа раз і назавжди закінчила б своє життя на маргінесі суспільства, а можливо і відповідала б перед Законом.

Але у нас «таваріщь Арєстьвічь» - це радник Офісу президента.

Це людина, яка в останньому інтерв‘ю обливала брудом українську мову та просувала всі тези кремлівської пропаганди. Як по методичці. Це людина, яка тягне під час страшної війни Україну в «русскій мір». Просто беое і тягне. І в цей же час Алєксєй Арєстовічь роздає інтерв‘ю, розповідає про ЗСУ та ППО, дискредитує наших Захисників.

І що? А нічого. Далі - «радник ОП».

Далі сотні тисяч наших співгромадян захоплено слухають відвертий брєд та практично ворожу пропаганду. Далі нам впарюють оцей проект «ОПЗЖ-2». Це такі собі ригівські «новиє ліца» зразка 2022-2023 років.

Що має ще статись в країні, щоб ОСЬ ЦЕ зникло з нашого суспільства?
Я вже мовчу, що після вчорашнього вкиду про «ракету, яку збила ППО» - цей «гражданін» мав би стати клієнтом СБУ і вже бути на допитах.

І останнє: поки відверто антиукраїнські особи будуть сидіти у наших головах, у наших екранах, у нашому суспільстві - не буде майбутнього, адже вони завжди тягнутимуть нас в минуле.

Андрій СМОЛІЙ



Теги:агенти Москви, Арєстович, Фейгін, гібридна війна, Андрій Смолій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar