реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Стильні жіночі чоботи – як бути в тренді?

Коли приходять перші холодні дні, кожна жінка відкриває свою шафу і дістає не лише теплий одяг, а й взуття. Від правильно підібраної пари залежить тепловий комфорт та можливість створювати оригінальні сети для прогулянок з друзями, офісу чи вечірки.

Цього сезону жіночі чоботи представлені в різних варіаціях. У тренді будуть як оригінальні екземпляри з багатим декором, так і вироби у лаконічному, стриманому дизайні.

Модні жіночі чоботи у ковбойському стилі


Цього року на піку популярності будуть високі ковбойські пари із натуральної шкіри чи замші. Такі моделі зазвичай виконуються в коричневих відтінках і виглядають відмінно. Але дизайнерами запропоновані також жіночі чоботи (женские сапоги) не тільки класичних кольорів, але і з "хижим" принтом, з блискучими паєтками та стразами.
Не знаєте з чим носити жіночі ковбойські чоботи? Комбінуйте їх з повітряними сукнями у квіточку, розкльошеними спідницями, прямими джинсами, сорочками та футболками. На плечі можна накинути тренч, кардиган чи пальто.

Стильні гумові чоботи


Нещодавно такі екземпляри можна було зустріти виключно в робочій обстановці. Сьогодні гумові чоботи — це сміливе рішення, яке займає лідируючі позиції у трендах. Щоб створити найбільш вдалий лук дівчатам в дощові осінні дні рекомендується вибирати моделі з яскравими та незвичайними принтами. Гумові вироби здатні додати образу особливу родзинку і підняти настрій навіть у похмуру погоду.

Жіночі чоботи з із жатим ефектом зі шнурками


Цього сезону не варто відмовлятися від моделей із жатим ефектом, які стануть чудовим придбанням для міжсезоння чи зими. Збірки, що знаходиться в області халяви, робить дизайн взуття більш оригінальним і незвичайним. Такі пари можуть бути як на платформі, так і на підборах. Рекомендуємо звернути увагу на вироби зі складками із шнурками-затяжками, які дозволяють регулювати форму драпірування.

Білосніжні зимові чоботи


Білі моделі в лаконічному дизайні, без зайвого яскравого декору допоможуть створити ідеальний образ для морозних, сніжних днів. Вибравши пару з контрастною чорною підошвою, халявою до коліна та з невеликими стійкими підборами, можна бути впевненою, що вона на всі 100% влучить у саму точку і буде в тренді.
Такі пари стильно та елегантно виглядають зі спідницями міді, сукнями та завуженими джинсами. Можна сміливо створювати тотал лук у білому кольорі. Клікнувши за посиланням https://shopsy.com.ua/zhenskie-zimnie-sapogi та перейшовши на сайт Shopsy, кожна зможе підібрати для себе найбільш оптимальний варіант взуття для зими за вигідною ціною.

Жіночі чоботи на платформі


Масивні пари на тракторній підошві та шнурівці вже багато років не втрачають своєї актуальності. Вони хоч і виглядають масивно, але їх можна сміливо носити навіть у романтичних стилізаціях із жіночними сукнями. Надягніть таку пару з курткою-косухою, штанами зі шкіри, однотонною білою футболкою і доповніть отриманий образ рюкзаком у міському стилі.



Теги:одяг, взуття, споживач, жінкам


Читайте також



Коментарі (0)
avatar