реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Якісне взуття – запорука успіху

Часто ми чуємо такий вислів: "Я недостатньо багатий, щоб купувати дешеве взуття". Також можна згадати висловлювання легендарного Крістіана Діора про те, що “неможливо приділити своєму взуттю надто багато уваги”. Суть цих фраз зводиться до одного простого факту – заощаджувати на ньому не можна.

Хороше якісне взуття є запорукою успіху в багатьох важливих сферах, таких як здоров'я, імідж, як не дивно, заощадження коштів. До прикладу, вироби культового бренду Red Wing з високоякісної шкіри, прогумованої підошви, з м’якими задниками роблять взуття Red Wing винятково комфортним. Благородні відтінки, чіткі шви, металева фурнітура створюють бездоганний вигляд. Вироби Red Wing уже давно стали знаковим елементом стильного чоловічого гардеробу. До того ж витратившись на кілька пар хорошого взуття, можна надовго забути про купівлю нового, насолоджуючись неперевершеною якістю матеріалу і виконання.

Ці та інші переваги вже оцінити такі визначні особистості як Джек Ніколсон, Марлон Брандо та навіть Харрісон Форд. До речі, саме взуття бренду Red Wing вірою і правдою служило йому у фільмі “Індіана Джонс”.

Детальніше ознайомитися з асортиментом чоловічого взуття Red Wing можна на сайті мультибрендового інтернет-магазину Ostriv. У каталозі також представлений великий вибір брендового одягу та взуття для чоловіків, жінок і дітей від більш ніж 120 брендів. Інвестуйте в якісні вироби та носіть із задоволенням!

П’ять ознак брендового взуття

Психологи стверджують, що думка про людину формується в перші секунди знайомства, тому від зовнішнього вигляду багато що залежить. Безформне, неохайне взуття може безнадійно зіпсувати перше враження. А ось якісне та доглянуте, навпаки, підкреслити статус і хороший смак. Брендове взуття характеризується такими ознаками:

  1. Добротний матеріал. Брендова продукція виготовляється з довговічних та зносостійких матеріалів. Зазвичай це натуральна шкіра або замша. Вони м'які та приємні на дотик. Відтінок у якісного взуття однорідний та насичений.
  2. Гнучка підошва. Якщо взяти брендове взуття в руки, то можна легко наблизити передню частину до задника. Це говорить про те, що вироби будуть комфортно сидіти на нозі та не сковуватимуть рухи. Водночас на взутті не з'являтимуться тріщини чи заломи. Воно легко повертатимуться до попередньої форми.
  3. Рівні шви. Є ще одна важлива ознака якісного взуття – бездоганні шви. Вони рівні та гарно виконані. Жодних пропусків та ниток, що стирчать.
  4. Відсутність неприємного запаху. Різкий запах розчинника або клею свідчить про те, що продукція неякісна та виготовлена з дешевих матеріалів. Брендове взуття має ненав’язливий аромат.
  5. Адекватна ціна. Вартість відповідає якості використаних матеріалів та виконання.

Якісне взуття – запорука успіху

Якісне взуття – запорука відмінного самопочуття та стильного вигляду. А ще гарантія довгого терміну носіння. Знайомтеся з брендами, що виготовляють чудове взуття, в мультибрендовому інтернет-магазині Ostriv. Фахівці із задоволенням поділяться цінною інформацію та допоможуть зробити вибір.




Теги:споживач, взуття, мода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar