реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Митрополиту Епіфанію - 45!

Як можна привітати Митрополита Епіфанія?

Хочете привітати нашого Предстоятеля та зробити маленький (чи більший) дарунок - долучіться до збірки на евакуаційну місію, яка рятує життя поранених захисників України.

Таким є особисте прохання Митрополита:

«З богословської точки зору людське життя є безцінним. Але з точки зору реалій війни – кожне врятоване чи не врятоване життя має свою конкретну «ціну». В останньому випадку це може бути відсутність ліків для зупинки крові чи знеболення, інших нібито простих, але дуже потрібних для порятунку речей. Це може бути відсутність нош для евакуації чи місця в евакуаційному авто, або нестача палива для нього…

І пожертви українців у воєнній реальності, в якій ми вимушено перебуваємо, перетворюються у можливість рятувати життя, вивозити поранених із зони бойових дій, повертати людей до їхніх рідних. Соціальна місія Православної Церкви України за час війни вже врятувала із зони бойових дій тисячі життів, і продовжуватиме це робити, доки є потреба і можливість допомагати.

Роблю все можливе від себе і закликаю всіх вас допомагати рятувати життя наших поранених захисників, зокрема підтримати соціальну місію ПЦУ «ПАРАВОЛАН».

Свою пожертву ви можете надіслати на рахунок місії, перейшовши за цим посиланням: bit.ly/499Vypm.

В лютому матиму два особистих ювілеї: моє 45-річчя і п՚яту річницю інтронізації як Предстоятеля Православної Церкви України. Буду щиро радий і вдячний, якщо ваші добрі побажання будуть спрямовані на допомогу й порятунок життів наших захисників. Для мене це буде найкращим привітанням!»

Тож якщо хочете привітати не лише молитвою, дописом, вподобанням статусу в соціальній мережі, але і конкретною справою - ви знаєте, як це можна зробити!

Митрополит ЄВСТРАТІЙ ЗОРЯ



Теги:пцу, митрополит Епіфаній, Євстратій Зоря


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Зробіть ПЦУ українською!
avatar