реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Митники -- люди спортивні

У Чернігівській митниці відбулись змагання з міні-футболу

Минулого тижня у Чернігові відбувся турнір з міні-футболу на першість Чернігівської митниці. Захід проходив у рамках проведення чемпіонату з міні-футболу Державної митної служби України і був присвячений 20-й річниці митної служби України.

Цього року на базі комплексу «Хімік» у спортивному поєдинку зійшлися 5 команд. До вже традиційних учасників турніру - команд митних постів «Нові Яриловичі», «Сеньківка», «Щорс» й «Управління митниці» додалась збірна команда митного поста «Новгород-Сіверський». Ігри проходили під суддівством Вадима Поставого та за сприяння обласної організації ФСК «Динамо».

Перемогу у турнірі вже традиційно виборола команда митного поста «Нові Яриловичі», набравши 12 очок та забивши у ворота суперників 9 голів. Найбільша інтрига зберігалась у боротьбі за друге місце. Майстерними футболістами показали себе гравці з команди «Новгород-Сіверський», здобувши почесне друге місце. Третіми стали учасники команди «Управління митниці». Кращим бомбардиром турніру в особистому заліку став головний інспектор митного поста «Нові Яриловичі» Костянтин Сергієнко, який забив 6 голів. Звання кращого воротаря турніру отримав Леонід Ртіщев – головний інспектор митного поста «Сеньківка».

Другий етап змагань відбудеться на базі Київської регіональної митниці у квітні. Участь у ньому візьмуть команди 10-ти митниць північного та центрального регіонів.

Прес-служба Чернігівської митниці







Теги:Сопрт, Нові Яриловичі, митниця, міні-футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar