реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівські митники загралися

У Чернігові пройшов турнір з міні-футболу на першість Чернігівської митниці. Захід відбувся у рамках проведення чемпіонату з міні-футболу Державної митної служби України.

Змагання на першість митниці проводяться щорічно протягом останніх 5-х років за участю обласної організації ФСК “Динамо”. Цього року на базі спортивного комплексу “Хімік” зустрілися команди митних постів “Нові Яриловичі”, “Сеньківка”, “Щорс” і команда управління митниці. Судив гру Вадим Поставой.

У запеклій безкомпромісній боротьбі перемогу виборола команда митного посту “Нові Яриловичі”. Однакову кількість балів набрали команди управління митниці та митного посту „Сеньківка”, проте, за кількістю забитих голів на друге місце вийшла команда співробітників управління митниці, а гравці „Сеньківки” посіли третє місце. Відзначився гарною грою воротар команди, що перемогла у турнірі, Олександр Шилов.

Кращими бомбардирами турніру визнані: Костянтин Сергієнко (7 голів), Андрій Буряк (4 голи), Олексій Дмитриченко (2 голи), В’ячеслав Колоша (2 голи).
Другий, регіональний, етап змагань відбудеться у Києві.

Спеціально для «Сіверщини»
Світлана СТРИЖАК,
керівник прес-центру Чернігівськоїї митниці




Теги:Стрижак, Нові Яриловичі, загралися, Футбол, міні, митники, митниця, міні-футбол, чернігівські, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar