реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Міському голові Ніжина подаровано фуфайку

Депутат міськради М. Багрінцев подарував меру м.Ніжина тілогрійку термос з «чифіром» та Біблію
У черговий раз року сесія Ніжинської міської ради розпочалася доволі незвично. Депутат Максим Багрінцев від партії «Батьківщина» подарував меру міста Ніжина Михайлу Приходьку від Партії регіонів тілогрійку термос з «чифіром» та Біблію.

Таким чином, Максим Багрінцев вкотре нагадав меру Ніжина про те, що постанова Генеральної прокуратури України про відсторонення його від посади діє, та її слід виконувати. Також Максим Багрінцев сказав, що якби мер був би законослухняним громадянином України, то виконував би постанову й відкрито продемонстрував, що він поважає українське законодавство.

Максим Багрінцев нагадав меру, що невиконання постанови Генпрокуратури України буде йому зараховано при винесенні вироку у справі по хабарництву в особливо великих розмірах. Депутат, подарувавши Біблію, сказав меру, що йому треба покаятися за всі його злодіяння, котрі він наробив людям.
В цілому даними подарунками депутат Максим Багрінцев дав зрозуміти меру М.Приходьку про те, що «скільки ниточці не витись, а все одно ця епопея скоро завершиться тим, що мер отримає справедливе покарання».

Максим БІЛОУСЕНКО, газета «Ніжин-інфо»



Теги:приходько, Ніжин, хабарник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar