реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міський голова сумнівається в ефективності карантину

Про це міський голова Чернігова Владислав Атрошенко (на знімку) заявив на нараді у міській раді, аналізуючи цифри хворих на короновірус.

Кількість важкохворих продовжує зростати, попри вжиті карантинні заходи, від яких постраждав малий та середній бізнес, а результату це не дало.

На думку Атрошенка, вжиті карантинні заходи неефективні і суттєво не впливають на динаміку захворюваності на ковід у Чернігові. "Ефекту жодного немає, -- сказав він. -- Кількість хворих і летальність збільшується. Реального результату карантинні заходи в наших умовах, за умов такого рівня свідомості громадян, не досягають. Те, що ми частково закрили малий і середній бізнес, вони постраждали. Це не вплинуло майже ні на що. Рівень свідомості близький до нуля. Якщо ми самі придурки і нікого не чуємо, не розуміємо, не дотримуємося, поки не вмерли, то нема чого пояснювати. Якщо така ситуація, то цей "цирк" треба припиняти".

Владислав Атрошенко висловив недовіру офіційній статистиці, бо дуже багато людей, які захворіли, просто до медиків не звертаються. Тому насправді рівень захворюваності вищий, ніж у звітах медиків. Проте реальним є рівень госпіталізації -- так ось він найвищий в Україні саме в Чернігові: зараз 380 госпіталізованих, а два дні тому взагалі було 399. Але виписують хворих, як констатував міський голова, просто після зняття гострого стану, а не після повного одужання.

Міський голова запропонував зібрати фахових лікарів і переглянути карантинні заходи.
"Голос України"



Теги:карантин, Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада, короновірус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar