реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів: концерт до Дня міста скасували

Гурт «Без обмежень» та співак Сергій Бабкін мали виступити перед чернігівцями на концерті з нагоди Дня міста, але святкові масові заходи скасовані рішенням міського голови. Про це Владислав Атрошенко повідомив на зустрічі з директорами навчальних закладів. Причина – коронавірус.

«У зв‘язку з рішенням уряду, який запровадив по всій країні «жовту» зону та обмеження на масові заходи, ми скасовуємо всі масові заходи, які були заплановані до Дня міста 25-26 вересня, - написав міський голова на своїй сторінці в соціальній мережі. - Перевіряючи сертифікати вакцинації, ми створимо черги, нещеплені люди прийдуть подивитися на концерт і будуть у великому натовпі, хтось з них це не знає, що хворий і розповсюдження ковіду буде значно швидшим. То ж ми прийняли рішення скасувати всі заходи. Здоров’я важливіше!».

Проте школи і дитсадки працюватимуть. Наразі у 9 школах вакциновані понад 80 відсотків працівників і вони можуть працювати і в «жовтій зоні» карантину. В інших закладах загалом треба вакцинувати ще 300 освітян.



Теги:Сергій Бабкін, короновірус, карантин, Владислав Атрошенко, День міста


Читайте також



Коментарі (0)
avatar