реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міське телебачення відновлено

21 листопада мешканці м. Ніжина помітили, що зник з телевізійної мережі каналу «НТБ» (Ніжинське телебачення) на частотах каналу «24», на яких зазвичай і відбувалося молення комунального каналу «НТБ» Ніжинське телебачення.

14 грудня на позачерговій 35 сесії Ніжинської міської ради депутат міської ради Багрінцев Максим підняв питання з приводу відсутності мовлення каналу «НТБ» у телевізійній мережі. Багрінцев Максим сказав: «Мешканці м. Ніжина звертаються, як до депутата міської ради й цікавляться по якій причині відсутнє мовлення місцевого комунального каналу «НТБ».

Максим Багрінцев зазначив, що треба негайно відновити мовлення місцевого телеканалу тому, що мешканці Ніжинської громади хочуть отримувати правдиву інформаувю про, те що відбувається у м. Ніжині та як працює міська рада та інші органи влади й взагалі громада хоче знати який стан справ панує в м. Ніжині.

Після позачергової сесії депутат Багрінцев направив міському голові Ніжина звернення з проханням втрутитись у ситуацію й зробити все можливе для того, аби відновилося мовлення улюбленого каналу мешканців м. Ніжина.

20 грудня відбулося відновлення мовлення міського комунального каналу «НТБ» Ніжинське телебачення. Депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим заявив, що він від імені всіх мешканців м. Ніжина дякує меру м. Ніжина М. Приходьку за розуміння, підтримку та допомогу у відновленні роботи міського телеканалу.

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:Багрінцев, Ніжин, міське телебачення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar