реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Мінус півтора мільйона боргу

Чотири підприємства у липні на Чернігівщині ліквідували свої борги по зарплатах, а це – півтора мільйонів гривень. Як повідомив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін, на 1 липня 26 підприємств Чернігівщини заборгували найманим працівникам понад 17 мільйонів гривень.

Найбільшими боржниками сьогодні є Ніжинський комбінат хлібопродуктів (більше двох мільйонів боргу), готель «Градецький» у Чернігові, ПАТ «Чернігівський завод радіоприладів», ДП «Чернігівторф» з його двома філіями у Чернігівському та Семенівському районах. І ці підприємства працюючі, що особливо дивно в сенсі такого великого розміру боргу.

Майже третина, або більше 5 мільйонів гривень – борги підприємств, які зупинили свою економічну діяльність або стосовно яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника чи визнання його банкрутом.
Радує, що в 15 районах області боргів по зарплатах нема, а ось у Чернігові сума зашкалює за 11 мільйонів гривень. Суди ухвалили 1026 рішень про виплату заборгованості в області – це близько 15 мільйонів гривень. Виконано 429 ухвал і повернуто працівникам біля 8 мільйонів гривень.
"Голос України"



Теги:Чернігівська ОДА, Ніжин, борги по зарплаті


Читайте також



Коментарі (0)
avatar