реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Мільйонери очолили список партії влади

Газета "Сегодня "розкриває таємниці" передвиборчих списків партій, публікуючи декларації кандидатів від Партії регіонів та Об'єднаної опозиції "Батьківщини" за 2011 рік.

Газета пише, що у регіоналів найбагатші люди перебувають на початку списку, а в опозиції вони "сховані у глибині", однак при цьому залишаються на прохідних місцях.

В умовному рейтингу найбагатших кандидатів перші сходинки усе ж таки займають регіонали. На перших місцях - №8 Борис Колесніков, який у 2011-му заробив 166 млн грн, та №36 Таріел Васадзе із заробітком у майже 46 млн. Андрій Клюєв (№4) - на третьому місці, однак у секретаря РНБО найуспішніша дружина (заробила більше 8 млн).

У списку "Батьківщини" подібних прибутків ніхто не декларує, однак це навряд чи означає, що ніхто їх не має, продовжує газета. Один з найбільших заробітків – у депутата Олександра Дубового, який займає скромне 64-е місце - 1 млн 870 тис. У нього ж найбільша кількість будинків - п'ять, загальною площею 7200 кв.м. Більший будинок лише у Бориса Колеснікова - 5581 кв.м, однак у нього це єдиний об'єкт нерухомості.

А у Тетяни Донець, №55 у списку "Батьківщини", - дім (405 кв.м) та сім квартир площею від 46 до 370 кв.м. - це абсолютний рекорд за кількістю нерухомості. При цьому прибуток пані Донець у 2011-му склав трохи менше мільйона, а на рахунках в неї - 10,6 млн, пише газета.

Бі-Бі-Сі



Теги:мільйонери, списки партій, опозиція, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
«Газета "Сегодня "розкриває таємниці" передвиборчих списків партій…»

Эти тайны – о миллионерах-кандидатах – хорошо известны простым людям.
Ведь закон о выборах депутатов и был написан так, чтобы в парламент могли попасть только очень богатые люди, а также их дети, внуки, родственники. Простым людям дорога в руководящие органы страны закрыта навсегда. В данном случае уместно было бы сказать: «Рождённый ползать – летать не сможет», или ещё так: «Знай каждый сверчок свой шесток».
К сожалению, народ этого – что им в жизни ничего не светит – до сих пор не понял, и всё надеется на доброго царя (или царицу?).
Да-да, люди до сих пор надеются – вот уберём эту власть, и выберем другую, и всё в нашей жизни изменится: на пенсию в 55, медицина и образование – бесплатные, зарплаты и пенсии большие, а цены на продукты – маленькие.
И совсем не хотят подумать – «А откуда на это деньги возьмут те, кто так красиво обещает?» Не уж то они, миллионеры, захотят поделиться с бедными?
Совсем люди головы потеряли и забыли, что «Жадность к деньгам не имеет предела». dollar
avatar
2
У цнотливих читачів прошу вибачення за народну мудрість:
"Голожопенки до Верховної Ради не попадуть".
avatar