реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Микола Звєрєв попсує картину Березенку і Корбану

Несподівано, але й прогнозовано голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв оголосив про намір балотуватися по чернігівському 205 округу по довиборах до Верховної Ради замість вибулого Валерія Куліча.

Несподівано, бо псує розклад двох "варягів" - київського Березенка та дніпропетровського Корбана, розклад ставленика Банкової та олігарха Коломойського.

Прогнозовано, бо каденція нинішньої обласної ради, а значить і голови (Звєрєва обрали зі страху перед Майданом, а тепер страх пройшов), закінчується на початку листопада. Тож Микола Звєрєв, балотуючись по Чернігову, нічого не втрачає у будь-якому випадку. Але створює надійний майданчик собі і своїй команді на наступні місцеві вибори.

В той же час, є загроза розтягнення голосів - між Андрієм Міщенком, Ігорем Андрійченком та Миколою Звєрєвим, що може створити додаткові переваги для Березенка.

Висунула Миколу Звєрєва кандидатом партія, в яку він недавно вступив - "Громадянська солідарність". На з'їзді цієї маловідомої партії його ще й обрали заступником голови.

Голова Чернігівської облради, за моїми даними, виступав проти десанту голови Державного управління справами, 31-річного Березенка в Чернігів, заявляючи у владних коридорах, що чернігівська громада здатна обрати своїм депутатом свого.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:проміжні вибори, Корбан, Микола Звєрєв, округ 205, Березенко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Шкода, але насправді виборчому списку на проміжних виборах по в/о № 205 фактично може не бути корінних чернігівців для яких Чернігів без альтернативно понад усе, а не майданчик для старту.
avatar
0
2
Побажаємо Миколі Звєрєву перемоги! Хай це стане прикладом усій Україні.
avatar
3
Удачі Звєрєву! Будемо сподіватися, що він переможе варягів-"гречкосіїв".
avatar