реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Ми не тішити людей прийшли" -- Андрій Міщенко

Народний депутат України від "Свободи" Андрій Міщенко щойно зустрівся з головним редактором газети "Сіверщина" Василем Чепурним і дав інтерв'ю.

Одне з питань звучало так:" Ви почали своє перебування у Верховній Раді зі спилювання паркану, з вигнання "тушок" -- все це правильно, але таких ексцентричних моментів вистачить максимум на три місяці. А що далі?"

Андрій Міщенко: -- Ми не прийшли у парламент тішити людей. Ми прийшли зламати традиції беззаконня, які нав'язані у нашій державі протягом останніх 20 років. І нам це вдається. Ми не дали у перший день здійснити бліц-кріг по обранню Азарова, вибачте -- Азірова, та Рибака. Ми дали серйозний посил потенційним тушкам, ганяючи по Верховній Раді перших тушок. Хоча це не наші тушки і відповідати за них перед вибрцем не ми повинні.

Ми зупинили у Верховній Раді "піаністів", які голосували зразу за кількох. Ми зупиняємо порушення Конституції. Недарма Шуфрич роздратовано нам сказав: "Скільки вас у фракції, що ви скрізь?!"

Зрештою, ми українізували парламент -- і Рибак, і Симоненко у нас говорять державною мовою. І ми не дамо нікому виступати у Верховній Раді недержавною мовою. Як ми це зробимо -- окреме питання, але не дамо ганьбити державний статус української мови".

Повністю інтерв'ю з народним депутатом України Андрієм Міщенком читайте в наступному номері газети "Сіверщина". Мова йтиме про квартири для депутатів, реакцію Ізраїлю на "Свободу" в українському парламенті, про відповідь на агресію "русскаво міра" , про колективних "тушок" - комуністів. Передплачуйте "Сіверщину"!



Теги:українська мова, Сіверщина, свобода, Андрій Міщенко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Пане Василю!
А чому це для Вас так важлива і непокоїть реакція Ізраїлю на появу "Свободи" в українському парламенті? Невже тепер ми маємо зважати і прислуховувутись ще й до думки іудеїв як нам жити?
avatar
2
а до чого тут я -- мені реакція Ізраїля фіолетова... Інтерв'ю ж даю не я, а депутат від "Свободи". Мене навіть не цікавить коли Ізраїль визнає Голодомор...
avatar