реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Мера Ніжина візьмуть під варту?

З метою запобігання мером Ніжина М.В.Приходька реалізації своєї втечі, яку він хоче здійснити до Російської Федерації, депутатами міської ради будуть вжиті серйозні заходи, щоб цього не відбулось.
На минулому тижні депутат Ніжинської міської ради Максим Багрінцев направив два депутатських звернення. Одне з яких направив судді Новозаводського районного суду О.Ф.Подалюці, який розглядає кримінальну справу мера Ніжина. Наступне було направлене представнику державного обвинувачення прокурору В.В.Євхименку. Саме в цих зверненнях просить на підставі ст. 150, 152, 155, 156, 158 кримінально-процесуального кодексу України прокурору внести клопотання, а судді застосувати стовно мера Ніжина запобіжний захід – взяття під варту, з ціллю запобігти втечі мера Ніжина і уникнення ним справедливого покарання, яке буде до нього застосоване у найближчий період вироком Новозаводського районного суду міста Чернігова.

Раніше депутатом Максимом Багрінцевим були направлені депутатські звернення до посольства Російської Федерації в Україні та у Чернігівській прикордонний загін, щоб ними були вжиті заходи про неможливість виїзду та перетину державного кордону М.В.Приходько.

Застосування запобіжного заходу стосовно мера Ніжина відбудеться на найближчих судових засіданнях, які відбудуться 30 травня та 1 червня 2012 року.

Нагадаємо, що мер Ніжина обвинувачується по ст. 368 ч.3 в хабарництві в особливо великому розмірі і стосовно нього триває судовий процес. Санкцією статті 368 ч.3 меру Ніжина загрожує до 12 років позбавлення волі та заборона займати державні посади строком на три роки.
Олександр ПРИСТУПЛЮК






Теги:Новозаводський районний суд, міська рада, Ніжин, хабар, Генеральна прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar