реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Мені зраджували не тільки чоловіки, але й всі коханці

- проголосила під час лекції для чернігівських жінок-бізнесменів у минулому політик, а сьогодні тренер Ірина Хакамада. Вона вже не вперше відвідала столицю сіверського краю. Поїздку до Чернігова організував президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов. На початку лекції Ірина Муцуівна попросила всіх чоловіків вийти із зали. На сьогодні екс-політик живе з п’ятим офіційним чоловіком, має двох дітей.

З книги Ірини Хакамади «Sex у великій політиці»

«Були б ви, Ірино Муцуовно, чоловіком... бажано з низьким голосом, - задумливо вимовив політтехнолог і оглянув мене лабораторним поглядом. Я погодилася: так, без сумніву, чоловік, та ще й із низьким голосом - це круто. Але з політтехнологом попрощалась. Інакше не помітиш, як з Хакамади перетворишся на якого-небудь Олександра Бєлова, синьоокого хлопця з передвиборчою кулею в перебинтованій голові».

«...То вони змушують мене вистояти черги у всіх орєхово-борисовських гастрономах: «Ой, дивись-но, наш кандидат яйця купує! Як її? Харакірі? Нє-а... Матахарі? Нє-а... Камасутра? Нє-а... А, згадав! Хакамада!».

«Про флірт, про пошук наречених або коханців - забути! Світська тусовка передбачає активну поведінку жінки, та без всяких статевих мотивів. Ніякого кокетства, ніякого загравання. Тут до вас не залицяються. Тут усі працюють».

«Випивка - єдина свобода в стилі життя, що у нього залишилася, єдиний спосіб відчути себе незалежним. Тому російський чиновник п’є, п’є страшно, п’є регулярно, п’є всюди».

«Щоб перебувати на політичних висотах і через кілька років не перетворитися на монстра, треба до себе й свого організму ставитися з любов’ю. Тільки так можливо зберегти здатність любити інших. Бути трішки пофігістом. Інакше від нервових стресів порушиться обмін речовин, запливеш, задерев’янієш, втратиш лібідо. А асексуальний політик - шкідливий політик».

«Якщо в жінки працюють мізки, у неї є шанс. У Росії мізки не є двигуном економіки. Вони обслуговують нафту, газ і т.д.».

Довідка «Сіверщини»

Ірина Хакамада народилася 13 квітня 1955 року в Москві. Батько - Муцуо Хакамада - японський комуніст, який у 1939 році з політичних мотивів емігрував у СРСР й приняв радянське громадянство. Мати - Ніна Іосифівна Синельникова - працювала вчителькою у школі. Закінчила економічний факультет Університету Дружби народів ім. Патріса Лумумби. Тричі обиралася в Державну думу. З 2000-го по 2003 рік - співголова політичної партії «Союз правих сил». У 2004 році висунула свою кандидатуру на виборах президента РФ. На сьогодні відійшла від політики і займається бізнесовою та викладацькою діяльністю. Кандидат економічних наук, доцент. Чоловік - Володимир Сиротинський - фінансовий консультант, менеджер. Син, Данило, закінчив економічний факультет МДУ ім. М. Ломоносова. Донька - Марія.

Ясь ОЛЕШКО






Коментарі (1)
avatar
1
Маячня! Складається враження, що наші журналісти взагалі отупіли. Про що стаття? Так, була у Чернігові Хакамада (до речі, вперше), а більше інформації про її приїзд не знайшлось? З якою метою відвідувала "столицю сіверського краю"? Про що розповідала? На інтерв'ю не спромоглись? Хоча б організаторів поразпитували. Якась незв'язна писанина.. Жах!!!!
avatar