реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Майстри сцени декларують доходи

Щоб уникнути зайвого ажіотажу і черг під час декларування, особливо в останні дні, податківці Чернігівської області закликають громадян завітати до податкових інспекцій з деклараціями якомога раніше. Подання декларації - це конституційний обов’язок кожного громадянина, від свідомості якого залежить наповнюваність місцевих бюджетів, соціально-економічний розвиток регіонів та добробут громадян.
Днями до податківців Чернігова завітала Ірина Худіна, заслужена артистка України, провідний майстер сцени Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, щоб виконати свій обов’язок перед державою – задекларувати доходи.

Минулого року з нагоди 25-и річчя творчої діяльності відома артистка зіграла головну роль Олени Кручиніної у прем’єрній виставі «Без вини винуваті» за п’єсою Миколи Островського.

«Усе своє свідоме життя я намагалася займати активну громадянську позицію, тому не випадково однією з перших у нашому місті завітала до ДПІ у м. Чернігові, щоб задекларувати свої доходи, отримані минулого року. Вважаю, що це - справа честі кожної інтелігентної людини, адже задекларовані доходи - це розвиток нашого міста, якісна освіта, культура та медицина!», - підкреслила під час декларування заслужена артистка України Ірина Худіна.

Відрадно зазначити, що з кожним роком декларування стає нормою життя практично для кожної людини, збільшується кількість наших співвітчизників, які сумлінно та свідомо декларують доходи, поповнюючи державну скарбницю. Саме за таких умов ми можемо побудувати цивілізоване суспільство європейського рівня.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи
та звернень громадян ДПА в Чернігівській області




Теги:Чернігівський театр, Податки, доходи, декларація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar