реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Льоша - в роботі!

Президент України підписує закон про заборону на ввезення та розповсюдження в Україні російської видавничої продукції.

Що робить проросійський чорт, який мріє бути наступним президентом України? Правильно: прямо на території України, прямо під час геноцидної війни, відкрито і зухвало записує аудіокниги російських письменників та «розбирає» їх на ютубі.

Навіть не буду писати про те, що цей «льотчік-пєрєводчік-33 боєвивих вихода-пєрвим запригну на бтр-хороший же бил союз» ще й книги (і фільми!) розбирає.

Напишу про те, чому він це робить?
Тому що неможна так просто взяти і залишити українцям український інформаційний і культурний простір без русского язика та «вєлікой русской культури», а то ще почнуть українську літературу читати і не дай боже, дізнаються ще, наскільки велика і глибока українська культура, мова, література. Ще й українську Україну захочуть будувати! Ні-ні-ні, кажуть московські методички і куратори: без русского язика неможна залишати тих, кого ми маємо примусити до миру та до любові до всього русского. Так шо давай, Льоша, відпрацьовуй, якщо хочеш бути наступним президентом, а ми тобі вже й назву партії придумали: «Миру — мир!» — і на русском і на укрАінском однаково майже звучить, а головне — однаково пишеться! Це було вже? Так, але ж хороший бил союз, Льош!

Так і включілся Льоша в роботу.

Оксана БАЙЛО



Теги:російська пропаганда, Оксана Байло, Арестович, агенти впливу, російська література


Читайте також



Коментарі (0)
avatar