реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Арєстович на панелі

Арєстовіч з Романєнко сходили на панель.

Отже, совєсткій школьнік Арєстовіч із колишнім спічрайтером Януковіча Романєнко поїхали до Естонії на форум Свободной россіі — захищати інтереси росіян, боротися за репутацію та права «хороших русскіх» і говорити про «судьбу свободной россіі».

Першою тезою Арєстовіча на панелі було те, що йому дуже сильно не подобається, що так звана російська опозиція виправдовується та соромиться бути російською (хоча мали б соромитися перш за все слово «опозиція»): це «навязанная віктімность: ізвінітє, что ми русскіє» — зазначає Альоша.

Хочу наголосити, що віктимність — це покладання часткової відповідальності за злочин на жертву злочину. Фактично, це те, що робить постійно Арєстовіч з українцями, яких принижує, обзиває, звинувачує у «расчєловєчіваніі» тощо.

Але саме до росіян цей чорт застосовує це поняття, що і є класичною "віктимною поведінкою — він свідомо зміщує фокус із жертв українців (які мають повне право на зневагу і ненависть до всіх росіян!) на росіян, роблячи «незаслужених жертв» із них.

«Для мєня настоящій фашизм — єто запісивать всєх русскіх в фашисти» — каже льотчік-33-боєвих-вихода.
Тобто українці, за думкою Арєстовіча, які називають (заслужено!) всіх росіян фашистами — самі фашисти (але це не віктимність — не переплутайте!).

«Слава Україні — Героям Слава» — це, за словами Арєстовіча — дрєссіровка, якою деякі погані українці спеціально знущаютьсч над «хорошими» росіянами, які зовім не мають повторювати ці слова.
«Росіійская опозіция дожна стоять в полний рост і ні за что нє ізвіняться! Ви — гєроі!» — впевнено проголосив любітєль совєтского союза Алєксєй.

Нагадаю, як називав Арєстовіч українських активістів: «комсомол єврооптімістічєского проекта», «лєвакі», «у ніх нєт мозгов», «оні ходіть самі нє умєют, поетому ходят отрядамі», «слабая, обрєчьонная позіция», і взагалі все захоплююче, позитивне і вражаюче в світі — те, де «не встигли з’явитися українські активісти».
Тепер зрозуміло, чому Арєстовіч так називає і ненавидить українських активістів та патріотів, бо «гєроі» для нього — це «російськая опозіция»!

«800 лєт совмєстной історіі» у України з росією — каже Арєстовіч (останній раз він казав 400, тепер вже каже 800). «10 млн українців імєєт прямиє родствєнниє связі с гражданамі россіі. Ну, куда?? МИ Ж ОБРЄЧЄНИ ВМЄСТЄ ТОПАТЬ — скование одной цепью!» — стверджує мамкін псіхолог-мізогініст Альоша, і це дуже подобається росіянам.
«Целі опрєдєлєни, задачі ясни, впєрьод, товаріщі! Воюєм ещьо трі года — значіт воюєм ещьо трі года» — закликав бравий вояка Арєстовіч своїх друзів росіян воювати (в Естонії) за «прєкрасную росію будущєго» (але це не комсомольскі і не ліві лозунги — не переплутайте!).

«Украіно-російская война» — так виразивався друг і соратник Арєстовіча — колишній спічрайтер Януковіча та «соучрєдітєль» аваківського «Інституту майбутнього».
Це абсолютно некоректно, бо звучить так, ніби Україна розпочала цю війну. Війна зараз йде «російсько-українська», і Романєнко або спеціально наводить інший фокус, або це «оговорочка по Фрейду», бо він дійсно так вважає.

«І, как говоріл классік: учіться, учіться і ещьо раз учіться» — підсумував свій беззмістовний, пустопорожній виступ русскощєлепний українофоб Романєнко. (але це теж не лівацькі лозунги, ви що!)

На фото: Арєстовіч імітує, начебто поправляє корону в себе на голові, коли на повному серйозі каже про те, що він «за наслєдную монархію» і в нього вже навіть є «кандидатура царя».
Всі ржуть, всім весело.
Занавєс.

Оксана БАЙЛО



Теги:режим Путіна, Арестович, Оксана Байло, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar