реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Люстрація чиновників буде!" -- Віталій Кличко у Чернігові

Під час зустрічі з чернігівцями у палаці культури "Хімік" лідер партії Удар" Віталій Кличко заявив впевнено, що люстрація чиновників буде проведена.

"Так, як це було зроблено у Грузії", -- уточнив Віталій Кличко, відповідаючи на запитання із записок, що надходили із залу. Який, до речі, був переповнений -- такої уваги до політиків у Чернігові не було вже давно.
"Ті, хто дискредитував державну владу, хто наживався, а не працював на державу, -- будуть вичищені з органів влади. А Партія регіонів буде усунена скрізь! З нею та її сателітами ніякі альянси неможливі" -- заявив Віталій Кличко під оплески залу.

Сьогодні Віталій Кличко зустрічався також із жителями Прилук і Ніжина. На завтра запланована його прес-конференція та зустріч за "круглим столом". Віталій, до речі, вільно спілкувався як українською, так і російською мовами. Але чітко висловився за єдину державну мову -- українську. Що теж чернігівці підтримали оплесками.



Теги:Віталій Кличко, вибори -- 2012, удар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Дай то Бог!
avatar
2
Поживем - побачим. Політичний ринг - не боксерський. Та й як визначати тих, хто дискредитує державну владу? Тут же піднімуться крики та "майдани"проти "політичних репресій", навіть якщо знайдуться юридичні підстави та закони.
avatar