реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кличко: риба гниє з голови, а парламент -- з Рибака

На блозі "Української правди" лідер партії "УДАР" Віталій Кличко пообіцяв поміняти в Україні владу з її "поняттями".

"З усією відповідальністю заявляю: ця Верховна Рада або працюватиме законно, або не працюватиме взагалі. Так само і ця влада: або вона почне грати за правилами, або в країні буде інша влада", - написав Кличко.

За його словами, обурення депутатів викликає систематичне порушення регламенту представниками "Партії регіонів": зокрема, відмову голови Верховної Ради скликати позачергову сесію парламент та ввести в дію сенсорну кнопку "Рада-3".

"Кажуть, що риба псується з голови. Новий парламент почав псуватися з Рибака. Я вважаю, що після цього Володимир Васильович не має морального та політичного права очолювати парламент. Він повинен подати у відставку. Бо це не спікер, а пасивний втілювач волі президента, підконтрольний та підзвітний йому", - написав Кличко.

Він додав, що справа навіть не в Рибаку, а в тому, що "розпочався новий етап згортання демократії, знищення основ законності та парламентаризму".

"Я вважаю, що час розмов минув. Настав час пошуку симетричної і адекватної відповіді на авантюри влади. Іншого вибору у нас немає. Два тижні тому я оприлюднив план дій боротьби з беззаконням у Верховній Раді. Ми виконаємо цей план", - пообіцяв Кличко.



Теги:Віталій Кличко, парламентаризм, опозиція, рибак, удар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Побачимо, вже скоро розпочнеться сесія.
avatar