реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Депутати - "ударівці" свої оздоровчі перерахували хворим

Народні депутати від «УДАРу» основну частину так званих депутатських оздоровчих коштів направили на лікування дітей та дорослих, які потребують негайної медичної допомоги. Про це повідомив сайт партії "УДАР Віталія Кличка".

Зокрема, лідер «УДАРу» Віталій Кличко всі виділені кошти направив на лікування дівчинки Насті Полєвої 1999 року народження, яка має проблеми з опорно-рухальною системою і вже перенесла кілька операцій.

Заступник голови партії «УДАР» Віталій Ковальчук перерахував кошти дівчинці Катерині Булашенко, яка завдяки цьому вже виїхала на лікування закордон , бо в Україні їй не змогли поставити діагноз і призначити лікування.

«Оздоровчі» кошти Ольги Бєлькової спрямовані для реалізації проекту «Зігріймо малят», а Марії Іонової – до гематологічного відділення Сумської дитячої обласної лікарні та до онкологічного відділення Охматдиту.

Матеріальну допомогу в лікуванні надасть 5 особам нардеп Роман Ванзуряк. Частину коштів народний депутат від «УДАру» Ірина Геращенко передасть Ірині Крашковій з Миколаївщині, яка була згвалтована і по-звірячому побита міліціонерами. Інші гроші допоможуть в лікуванні 4 дітей та 32-річної жінки, що потребує операції в Німеччині, оскільки у неї виявили рак кісткового мозку.

Народний депутат Валерій Іщенко допоможе лікуватися 3 дітям з ДЦП, паралічем після герметичного енцефаліту та інваліду з дитинства; а Валентин Наливайченко та Ростислав Павленко - жінці, у якої виявили злоякісну пухлину печінки.
Деякі народні депутати оздоровлять та підлікують дітей свого виборчого округу. Зокрема, народний депутат Тарас Кутовий перерахував кошти 9 дітям, Ігор Побер – 6 дітям. Дітям свого округу допоможе і депутат Павло Різаненко. Кошти Віктора Чумака підуть малозабезпеченим родинам Дніпровського району для підготовки дітей до школи.

У свою чергу депутат Віталій Чугунніков перерахує кошти на лікування двох дітей з захворюванням на рак, а Сергій Каплін розділить гроші на 55 дітей з Полтавщини. Кошти на медичну допомогу низці громадян також направили Ярослав Гінка, Павло Розенко, Руслан Сольвар та інші депутати, а Юрій Савчук спрямував до Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Валерій Карпунцов спрямує кошти на оздоровлення юнаків та дівчат з асоціації випускників Програми стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади - ГО "Ліга інтернів".

Всі депутати від «УДАРу» свої «оздоровчі» кошти, які виділяє нардепам Верховна Рада, спрямували на матеріальну допомогу.
Кожному депутату на оздоровлення Верховна Рада виділяє щороку близько 36 тисяч гривень.
[size=9]



Теги:Віталій Кличко, оздоровчі, Сергій Аверченко, удар


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А чому ж не вказали куди перерахував гроші Сергій Аверченко -- головний ударівець чернігівщини? зажав, як зарплати працівникам "Аврори"? Як борги працівникам передвиборчого штабу?
avatar
2
Краще би вони забрали ці гроші собі, бо далеко не всі серед них мільйонери, зате активно би боролися проти русифікації та перекручування історії під диктовку Кремля, чого, на жаль, з їхнього боку досі немає.
avatar
3
лучше бы они себе такие льготы, как в Союзе у депутатов ВС потребовали (100 рублей/мес. (дополнительно к зарплате на своем рабочем месте) + бесплатный проезд на всех видах транспорта (кроме такси)), и без квартир, десятков помощников и охранников, а еще неприкосновенности! а если бы еще воровали меньше, то детям бы и бюджетных денег хватало на лечение!
avatar