реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Людина-феномен: незвичайний біг Стастюка

02 березня цього року о 12:00 в спортивному комплексі у м. Вишгород, що на Київщині (вул. Грушевського, 7) відомий рекордсмен та біо-гравітатор Костянтин Стасюк продемонструє унікальну техніку бігу. На захід запрошені медики, спортивні тренери та директори спортивних команд, українські ЗМІ, керівники профільних міністерств і відомств, громадськість, повідомляє Народний оглядач .

Особливості нової техніки бігу дозволяють більш раціонально зорганізувати роботу опорно-рухливого апарату, зменшити загальний вплив гравітації на організм, тиск на скелет і м’язи. Таким чином підвищується рухливість суглобів та зменшується загальне навантаження на серцево-судинну систему.

Під час бігу тіло людини перебуває в стані локальної невагомості. Це дозволяє використати „арсенал” людини максимально раціонально: при „традиційному” бігові використовуються окремі групи м’яз, в той час, як при новій методі „працюють всі”. Окрім того, використовується інерційний потенціал всіх частин та ланок тіла.

Використовуючи таку методу, зокрема, в підготовці футбольної команди, функціональні можливості гравців гарантовано підвищуються. Витривалість, швидкість, маневреність якісно відрізнятимуться.

Інформаційна довідка: Костянтин Стасюк. Народився у м. Львів 1955 році.

2001 рік. Пробіг 43 км. з вантажем 46 кг при власній вазі 60 кг;

2002 рік. Транс-карпатський зимовий забіг на 240 км;

2005 рік. В програмі «Диваки» (ТРК «Тоніс») К. Стасюк пробіг по «вісімці» з вантажем 10 кг на кожній нозі та загальним вантажем, що перевищував власну вагу(60 кг);

2009 рік. В програмі «Паралельний світ» (ТК СТБ) змагався на витривалість із чемпіоном Європи з легкої атлетики С. Лобановим. К.Стасюк пробіг 250 кіл по складній траєкторії руху. На фініші показники артеріального тиску і сердечних скорочень Стасюка зменшилися відносно початку забігу, що офіційно зафіксовано професійним медиком. Медичні показники професійного спортсмена, що пробіг 15 кіл, значно підвищилися.

2010 рік. В рамках програми втілення новітніх технологій бігу в сучасний футбол, К.В.Стасюк змагаючись з 20-річним форвардом вищої ліги з міні-футболу з динаміки руху і витривалості, переміг з надзвичайними показниками. Юний спортсмен, пробігши 15 траєкторій, вимушений був зійти з них. Кардіологічні показники до забігу були 120/80, після вимушеної зупинки – 200/100. 55-літній Стасюк легко пройшов всю дистанцію: показники до забігу - 130/80, після – 140/90. Задишка відсутня!
2010 рік. В програмі «Брама часу» (ТК К1) зафіксовано забіг К.Стасюка на відстань 500 метрів. Вантаж 16 кг лише на одній нозі! Динаміка рухів під час бігу була ідеально скоординована. На фініші задишка була відсутня повністю. Майстер спорту з гірських лиж, який опонував Стасюку (25 років, вага 95 кг) взагалі не зміг рухатися з таким вантажем.

„Опонентами” в демонстрації техніки бігу К. Стасюка будуть спортсмени Федерації спортивного орієнтування України. http://www.orienteering.org.ua/

12:00 Брифінг у спортивному комплексі міста Вишгород (вул. Грушевського, 7)
12:30 Демонстрація техніки бігу;
Короткий звіт і повернення до Києва
На захід запрошені медики, спортивні тренери та директори спортивних команд, українські ЗМІ, керівники профільних міністерств і відомств, громадськість.

Організатори: Реабілітаційний центр біо-гравітаційної медицини «АСТРА» (М. Львів, вул. Хуторівка, 36 оф. 32), www.stasyuk.do.am, ПА «Студія Мистецьких Ініціатив».

Захід проходить за підтримки Голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Приходька
Інформаційна підтримка: Інформаційна агенція Навколосвітнього Каравану «ІНТЕРКУЛЬТУРА» в Україні: (044) 587 62 97 www.ia.interkulturo.info

Журналістська експедиція відправляється о 10:30 з Європейської площі столиці
(двір Національної філармонії,).

Довідки по маршруту та акредитація:
098-536 35 94, 099-559 84 87




Теги:біогравітація, Костянтин Стасюк, біг, техніка бігу, людина-феномен


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Фантастика! Вот бы посмотреть!
avatar