реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ляшко "кидонув" Народний рух

Не секрет, що керівництво Народного Руху України фактично вирішило йти у спайці на вибори з радикальною партією Олега Ляшка. Як одна з умов такого союзу, про який заявляв і сам Ляшко, була участь у прохідній частині списку відомого рухівця, знаного політика Івана Зайця.

Проте в останній момент, коли ще можна коригувати списки, і коли ряд активних рухівців уже працювали на РП Ляшка в штабах та в окружних виборчих комісіях, з'їзд Радикальної партії виключив Івана Зайця зі списку.

Певно, команда така поступила від ляльководів української політики. А рухівцям ще раз наука - не треба йти з ким попало і куди попало... Щасливого польоту, Іване Олександровичу, над майбутньою Верховною Радою - як фанері над Парижем!

Зате у списку РП Ляшка лишилися дружина відомого провокатора Дмитра Корчинського, Валерій Вощевський, який очолював "Укравтодор" - зовсім не корупційну структуру, з якої Ляшко, звісно, не брав "відкатів" за дороги, Юрій Чижмарь, що був главою області за Януковича і є близьким до Льовочкіна, Марк Гресь - відвертий русофіл...

Мабуть пан Ляшко або не знав, або забув приказку: не плюй у криницю - може ще з неї пити доведеться.

Життя нагадає...

Марко ХАРКО



Теги:Ляшко, Льовочкін, Радикальна партія, вибори 2014, Іван Заєць


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Це ще повезло Іванові Зайцю. Виборцям треба поспівчувати.
avatar