реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Литовці цікавилися підготовкою української армії

Оперативне командування “Північ” із робочим візитом відвідала делегація Сухопутних військ Збройних Сил Литовської Республіки.

Як повідомила пресслужба оперативного командування «Північ», гостей цікавили питання підготовки особового складу управління та підпорядкованих підрозділів до запланованих на 2022 рік спільних навчань. Це обговорили начальник управління підготовки ОК «Північ» полковник Дмитро Брижинський, офіцери штабу та представники ЗС Литви підполковник Вигандас Вілчяускас та майор Маріуш Степонавічус.

Литовські колеги ознайомили українських офіцерів із системою підготовки особового складу на різних рівнях відповідно до стандартів та структури НАТО. У результаті перемовин сторони домовилися про співпрацю, визначили найближчі терміни та окреслили умови. «До речі, в ОК «Північ» уже другий рік поспіль діяльність з управління військами відбувається за G-структурою згідно зі стандартами армій Альянсу. Відтак поглиблення знань та практичних навичок у цьому напрямку тільки нарощується» - відзначає пресслужба військовиків.

Традиційно зустріч завершилася обміном символічними сувенірами (на фото).

Раніше командувач військ ОК «Північ» мав зустріч із делегацією ЗС Литви, під час якої були обговорені попередні питання підготовки українських військових іноземними інструкторами

Фото пресслужби ОК "Північ"



Теги:ОК Північ, Україна - Литва, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar