реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ліси знову горять

Волгоградська область Російської Федерації охоплена кільцем лісових пожеж: з селищ евакуювали жителів. Горять ліси, під загрозою 14 населених пунктів.
Починаючи з 1 вересня, велика кількість лісових пожеж охопила Волгоградську область. Жителі Волгограду, його дуже крупного міста-супутника Волжський і районів області задихаються зараз від диму, в повітрі відчувається запах гару і смог. Впоратися з пожежами не під силу ніяким російським пожежникам.

За повідомленнями росіян, все почалося з того, що 1 вересня, в районі хутора Нижня Осиновка Суровікинського району згорів змішаний ліс. У вогні знищено 20 квадратних кілометрів російського лісу з 20-річними деревами. Росіяни безуспішно гасили свою пожежу більше 10 годин.

2 вересня спалахнула суцільним пекельним вогнем вся область. Лісові пожежі запалали в Камишинському, Руднянському, Даніловському, Жірновському, Среднеахтубінському, Котовському районах. Яскравим полум'ям палає острів Сарпінський. Згоріла лісосмуга в селищі Водстрой в Тракторозаводському районі Волгограду поряд з Алюмінієвим заводом, а потім і саме селище.

Вогонь знищив місто Котово. У селищі Привільний палахкотить трава уздовж залізниці. У Середнєахтубінському районі згоріли 30 квадратних кілометрів лісу і трави. У Жірновському районі вщент згоріли 20 будинків в селі Фоменково, в селищі Сосновому — 5 будинків, згоріли всі будинки в селі Александровка. У Даніловському районі згорів ліс біля села Білі ставки, а потім і саме село. У Руднянському районі в селі Російська Бундовка згоріло 10 будинків, ще 10 — в селі Осічки, 2 будинки в селі Лопуховка. У Ольховському районі згоріла трава, в селі Клімовка — два будинки. 4 будинки згоріли на острові Сарпінськом.
Із-за густої хмари зупинився рух по трасах, смог від пожежі накрив блокований з суші Волгоград.

Причина суцільних пожеж росіянам невідома. Неросійські спостерігачі припускають узгоджені дії народних паліїв-дестабілізаторів.Про це не без задоволення, гідного кращого застосування, повідомляє сайт кавказьких моджахедів "Кавказ-центр", називаючи Волгоградську область мусульманськими землями.Кавказ-центр




Теги:Російська Федерація, надзвичайна ситуація, пожежі, мусульмани, ліси


Читайте також



Коментарі (0)
avatar