реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ліквідується районна газета

ЗАЯВА

Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України, Асоціація регіональних засобів масової інформації, Незалежна медіа-профспілка обурена рішенням зборів співзасновників друкованого ЗМІ – районної газети „Трудова слава” (м. Ічня) про ліквідацію редакції газети. До засновників „Трудової слави” входять Ічнянська районна державна адміністрація, Ічнянська районна рада та трудовий колектив редакції. Для прийняття рішення про ліквідацію достатньо двох третин голосів. Це рішення підписали голова Ічнянської районної державної адміністрації В. Семенець та голова Ічнянської районної ради О. Сенчик. За таких умов голос третього співзасновника – трудового колективу редакції – не враховується.

Журналісти Чернігівської області вимагають від чернігівської влади, а саме від Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради втрутитись в ситуацію та не допустити ліквідації засобу масової інформації.

Журналістські організації Чернігівщини розцінюють рішення ічнянської влади як тиск на журналістів газети „Трудова слава”, як перешкоджання законній діяльності журналістів та як утиск свободи слова.
В разі невиконання нашої вимоги залишаємо за собою право вдатися до журналістських акцій протесту.

Від імені журналістів Чернігівської області:
Ірина Мельник,
Голова Чернігівської обласної організації
Національної спілки журналістів України,

Олександр Назаренко,
Голова Асоціації регіональних ЗМІ,




Теги:журналісти, газета Трудова слава, Ічня, Ірина Мельник, співзасовники газети


Читайте також



Коментарі (0)
avatar