реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Лідер «Народної Самооборони» допоміг дитсадку села Жуківка

15 дитячих ліжок, котрі в якості спонсорської допомоги було 16 липня привезено в дитячий садок села Жуківка, дозволять цьому закладу з 1 вересня спокійно розпочати роботу. Допомогу селянам і їхнім дітям було надано партією «Народна самооборона» та, зокрема, одним з її лідерів Сергієм Луценком.
Перед цим з Куликівського районного відділу освіти надійшла інформація, що дитячі ліжечка, які майже півтора року (саме стільки існує дитсадок у Жуківці) використовувалися у цьому закладі, будуть відправлені до райцентру для потреб тамтешнього дитсадка. На запитання працівників дитячого закладу Жуківки про те, як тепер бути їм, з району натякнули: викручуйтеся, мовляв, самі, адже ліжка у жуківському дитсадку перебували в оренді. А термін її… скінчився. Враженнями про те, як сприйняла громадськість села таку новину, своїми переживаннями ділилися і завідувачка дитсадка Любов Ведмідь, і голова Жуківської сільської ради Наталія Козачок, і директор місцевої ЗОШ І-ІІ ступеня (і школа, й садочок знаходяться в одному приміщенні) Петро Ведмідь, й інші мешканці села.

Голова Куликівської районної організації партії «Народна самооборона» Лілія Силенко розповіла про ситуацію: «Любов Миколаївна Ведмідь звернулася до мене з листом. Я ж, у свою чергу, повідомила про прохання громадськості Жуківки голову обласної організації нашої партії Сергія Шабалу. Сергій поінформував про проблему у Київ. А Сергій Віталійович Луценко (до речі, наш земляк, уродженець Козелецького району) відгукнувся одразу, запевнивши, що ліжка будуть. Мало того, він сам привезе їх землякам! Так і сталося. Тепер самі бачите результат, коли слово не розходиться з ділом…»

Сергій Луценко прокоментував подію так: «Я просто здивувався, коли почув, що потрібно 15 ліжок. Перепитую: «Може, п’ять?» Ні, кажуть, півтора десятка! Так це ж велика радість, це не мені, а вам треба дякувати за те, що ви народжуєте і виховуєте майбутніх громадян України. У мене аж настрій покращився. Як у вас, у селі, гарно: реальні люди, реальне життя, у вирі якого приємно перебувати! У самого двоє онуків. Тож яка тут політика?! А щодо подарунка, то, вибачте, робити їх дітям є обов’язком тих, хто має таку можливість!»

Олександр ГОРДІЄНКО
Фото автора




Теги:Народна самооборона, дитсадки, Куликівський район, Жуківка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Цікава інформація - по облТб прозвучало, що садочок закривають, а тут в інйформацію, що ліжка були 1,5 роки в аренді! Там що в Куликівці вже незнають як підставитись під Луценка, щоб і з владою не посваритися? З їх боку це вже аморально! А ось ліжка для дітей закуплені на серйозному рівні - це не агітація за Луценка, це натяк всім партіям, щоб вони, коли будуть вибори, гроші не крали, а до людей йшли з подарунками, які коштують нормальні гроші і не крали гроші в своїх штабах і потім малювали переможні звіти і по ТБ з даля показували свої подачки! А це до партії Регіонів та БТЮ - у вас на грошах сидять вори, а ви ще сподіваєтесь на свої відсотки від виборців!
avatar