реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Куліч - найбагатший голова ОДА

Журналісти розібралися в сімейних доходах глав обласних державних адміністрацій за минулий рік. Про це "ОЛІГАРХ" дізнався з повідомлення "Слова і справи".

Найвищі доходи в 2017 році були у голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча - 36,4 млн грн. Крім того, він задекларував 516,1 тис. грн на банківському рахунку і готівкою 600 тис. доларів, 800 тисяч євро і 1,5 млн грн.

7 млн ​​грн доходів вказав глава Одеської ОДА Максим Степанов. Він також задекларував 55,8 тис. доларів, 49 тис. євро і 28 млн грн на рахунках в банках, готівкою у нього 61,3 тис. доларів і 27,4 тис. євро. Третім особам в минулому році Степанов позичив 3,6 млн грн.

На третьому місці за рівнем сімейних доходів глава Запорізької ОДА Костянтин Бриль - 6,04 млн грн. Готівкою Бриль зберігає 150 тис. доларів і 3,9 млн грн, а в банках - 1,3 тис. доларів, 18 євро та 85,9 тис. грн. До речі, деклараціями Бриля зацікавилося Національне антикорупційне бюро: там підозрюють, що чиновник задекларував недостовірну інформацію.

Зокрема, детективи встановили, що він не вніс до декларації за 2016 рік інформацію про наявність у нього і членів сім'ї нерухомого та рухомого майна.

Всього 543,3 тис. грн в минулому році заробила родина глави Луганської обладміністрації Юрія Гарбуза. При цьому у чиновника немає ні запасу готівки, ні грошей в банку. Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук також задекларував лише 394,4 тис. грн доходу.Медіа- олігарх



Теги:Чернігівська ОДА, декларації чиновників, Валерій Куліч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar