реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кучмі розвиднилось: він уже проти формули Штайнмаєра

Виступаючи в Чернігівському технологічному університеті на традиційному врученні стипендій, Леонід Кучма заявив, що так звана формула Штайнмаєра не є формулою миру і до миру не приведе. Отакої! Драстуйте, я ваша дядина! А хто її підписав у Мєнську, га, Леоніде Даниловичу?!

"Формула Штайнмаєра до миру на Донбасі не призведе, бо це не формула миру. Це формула на якийсь час політично чи так - а раптом ми дотиснемо українців, вони на неї погодяться, і ми розвернемося... Це взагалі "здати нас із потрохами", так би мовити", - зазначив Леонід Кучма.

За словами Кучми, проведення виборів на Донбасі без попереднього виведення військ, роззброєння, відновлення українського кордону - це повний абсурд. Бо за нинішніх умов контролювати виборчий процес туди не поїдуть ні спостерігачі, ні журналісти. Не може бути мови і про особливий статус Донбасу, тому що це - шлях до конфедераційного устрою України, який для нашої держави є неприйнятним. Розвднилось? Чи втік з -під контролю зятя Пінчука?

"Цей регіон практично зруйнований. За найскромнішими розрахунками, на його відновлення потрібно 100 млрд євро", - сказав Кучма про окупований росіянами Донбас.

А хто сюди росіян заводив, що навіть молокозаводи вони поскупляли? Добре пам'ятаю, як з Валентином Наливайченком їздили у Прилуки відстоювати комбінат, який Кучма продав росіянам і ті його ліквідовували. До честі тодішнього голови Чернігівської ОДА Володимира Хоменка, на останньому етапі він зупинив ліквідацію підприємства. А чому росіяни закривали? Тому що кучмісти продали українське підприємство тим росіянам, так званому "нічному імператору Петербурга", які мали аналогічне підприємство у місті Луга і закривали українське, щоб не було конкуренції... Що, Данилович, СБУ в тебе не було? Чи агенту Москви Деркачу було не до Прилук, коли треба рибок в акваріумі годувати?!

Взагалі, якби Кучма був українським президентом, то й Донбас і Крим були б українськими, бо не виросла би сепартистсько - російсько- єврейська мафія колєснікових- ахмєтових -єфремових... До речі, всі вже забули, що Януковича таки не Ющенко виростив, а Кучма призначив і головою Донецької ОДА, і главою уряду.

Зрештою, навіть на те ж вручення стипендій саме Кучма тягав у Чернігів Черномирдіна, який лоббіював філіал московського вузу в чернігівському колегіумі № 11. Добре, що той філіал, який в одному оголошенні робив 8 помилок, спочив разом зі своїм патроном. Але заводив те все в український Чернігів саме Кучма... В українців - довга пам'ять.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ЧЕРНОМИРДІН, Кучма, Пінчук, формула Штайнмаєра, російська експансія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar