реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Крокуємо в майбутнє -- звітуємо електронно

Подання звітності в електронному вигляді – це пріоритетний напрямок розвитку партнерських стосунків між органами державної податкової служби та платниками податків.

У даний час постало питання переведення більшості платників податків на подання податкової звітності із застосуванням сучасних засобів телекомунікаційного зв’язку. Особливо це стосується такої категорії, як „великі платники податків”, адже такі підприємства повинні бути прикладом для тих, хто тільки починає займатись бізнесом, тим паче, що фінансові можливості у таких підприємств завжди більші.

Сьогодні складно уявити бухгалтера без персонального комп’ютера, який із машини перетворився на помічника й порадника. Дуже цікаво спостерігати за розвитком документообігу в бухгалтерії, адже з кожним роком ведення обліку фінансово-господарської діяльності стає більш автоматизованим і потребує дедалі меншої уваги керівника й бухгалтера.

Електронна звітність – це ще і престиж підприємства, яке, працюючи з використанням сучасних інформаційних технологій, демонструє громадськості свою чесну позицію сумлінного платника податків.

В очевидних перевагах подання звітності в електронному вигляді переконалась більшість великих платників податків, які перебувають на обслуговуванні у ДПІ у м. Чернігові, інших – податківці запрошують приєднуватись.

Інформацію щодо подання звітності в електронному вигляді розміщено на банері „Платникам податків про електронну звітність” на веб – сайті ДПА України www.sta.gov.ua.

Володимир Сизих, начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи

та звернень громадян ДПІ у м. Чернігові




Теги:податкова, Володимир Сизих, електронна звітність, платники податків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar