реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Криміналу по Рудьковському наче й не було...

Кримінальну справу проти екс-міністра транспорту і зв'язку, невдалого міського голови Чернігова, одного з лідерів Соціалістичної партії Миколи Рудьковського, яку було порушено за його авіапереліт до Парижа на державні гроші, закрито. Разом із закриттям кримінальної справи суд зняв з міністра всі обмеження, у тому числі підписку про невиїзд з постійного місця проживання, а також заборону виїжджати за кордон.
Про це повідомляє "Дело". За інформацією видання, справу, порушену за частиною 2 статті 364 (зловживання владою та перевищення службовим становищем), закрив Печерський райсуд Києва.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рудьковський витратив 390 тисяч гривень на перельоти в Париж за кошти Мінтрансу з 9 по 12 червня 2007 року.

Наприкінці 2007 року слідчим відділом прокуратури столиці за матеріалами СБУ було порушено кримінальну справу стосовно Рудьковського за розтрату майна в особливо великих розмірах під час здійснення приватної поїздки за маршрутом Київ-Париж-Київ (частина 5 статті 191 Кримінального кодексу України) і пред'явлено звинувачення.

Екс-міністр транспорту був затриманий у Києві 9 лютого 2008 року. Прокуратура Києва 20 березня 2008 передала справу на розгляд Печерського суду Києва.

7 жовтня 2008 Печерський райсуд Києва ухвалив рішення направити справу екс-міністра Рудьковського на додаткове розслідування. Суд мотивував своє рішення тим, що "досудове слідство у справі було проведено з суттєвим порушенням вимог Кримінально-процесуального закону".
ТСН




Теги:Печерський суд, розтрата, Париж, Прокуратура, Рудьковський, екс-міністр, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar