реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Компанію Рудьковського знову вибрали для мільйонів

Національна акціонерна компанія «Надра України» вибрала інвесторів для розробки нафтогазового родовища, розташованого на Перевозовському родовищі (Полтавська обл.), говориться в повідомленні компанії.

«Переможцем конкурсу стала група юридичних осіб:« До енд М груп »і« Спецмехсервіс », - йдеться в повідомленні« Надра України », пише nefterynok.info.

Згідно з повідомленням, відкритий конкурс із залучення інвестицій у вказану площу відбувся 16 грудня у приміщенні «Надра України».

Також повідомляється, що спецдозволами на користування надрами на вказане родовище володіє компанія «Миргороднафтогазрозвідка» - дочірнє підприємство «Надра України».

У ЗМІ повідомляється, що власником ТОВ "К енд М груп" є ТОВ "Укрземресурси" (а співвласниками цієї компанії значаться "Східноєвропейський інвестиційний фонд" та КУА "Власний капітал"). У свою чергу КУА раніше опосередковано володіли Микола і Сергій Рудьковський (батько і брат екс-нардепа Миколи Рудьковського). Зараз мажоритарієм КУА є екс-заступник директора аеропорту "Бориспіль" Лариса Папета, яка 10-12 червня 2007 організувала Миколі Рудьковському (у той час міністру транспорту) чартерний політ до Парижа, потім виступала свідком у справі про розтрату держкоштів на цей політ. Власником ТОВ "Спецмехсервіс" значиться "Галюнь Інвестментс Лтд" (Кіпр).

Національна акціонерна компанія "Надра України" створена відповідно до указу президента України від 14 червня 2000 року "Про заходи щодо підвищення ефективності управління підприємствами в галузі геології" з метою поліпшення забезпечення потреб України в корисних копалинах, збереження і нарощування потенціалу геологічних підприємств.Політика



Теги:олігархи, полтавська область, Надра України, Рудьковський, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar