реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Красногорівка звільнена, дві "Сушки" збито!

Ситуація на фронті залишається складною, особливо на авдіївському й запорізькому напрямках. Про це повідомив 29 лютого у Facebook головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

"Ворог продовжує активні наступальні дії на багатьох напрямках. Особливо напружена ситуація склалася на авдіївському та запорізькому напрямках, де російські штурмові підрозділи намагаються прорвати оборону наших військ і захопити населені пункти Тоненьке, Орлівка, Семенівка, Бердичі, Красногорівка [Донецької області]", – зазначив головнокомандувач.

За його словами, тривають "жорсткі бої" в районах Вербового й Роботиного Запорізької області, над якими ворог намагається повернути контроль.

На фоні втрати двох сіл біля Авдіївки гарне повідомлення про звільнення Красногорівки Донецької області. Це місто прилягає до Донецька і до Широкої війни мало 14 тисяч мешканців. Кацапів звідти вибила Третя штурмова бригада.Росіяни відмовлялися від здачі в полон, через що були ліквідовані у зайнятих ними будинках.

Також сьогодні збили наші дві кацапські "Сушки" на авдїівському і маріупольському напрямках.

Проте внаслідок зради загинули наші, що на катерах намагалися висадитися на Тендрівській косі на півдні. Врятувався один катер. Війна триває.

Україні хаймарсаами вдарили по "построєнію" кацапів у Оленівці на Донеччині - знищено 19 командирів та солдат, ще якась кількість поранена. А ще кацапи вивели 12 тисяч своїх із Білорусі - таким чином, загроза вторгення на чернігівському напрямку мінімальна.



Теги:Красногорівка, російсько - українська війна, звільнення Донеччини, Тендрівська коса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar