реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Краєзнавчі етюди Бориса Домоцького -- український погляд

Новгород-Сіверщина -- край, де буяло українське життя. Тож вичтель, політичний діяч Борис Домоцький зробив велику справу, видавши книгу свої краєзнавчих етюдів про рідний край.

На представленні видання у Новгород --Сіверській школі № 2 всі говорили про його велику і важливу працю. А єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон не тільки говорив про своє розчулення таким дослідженням, але й поблагословив автора іконою Святої Трійці. Співав кобзар - просвітянин Володимир Пашков та рок-гурт із Шостки, яким керує, до речі, священик Київського патріархату о. Володимир Скиба. Про любов до рідного краю говорив земляк, редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний і закликав:"Не питаймо -- що ми за народ такий! Нормальний ми народ! Позбуваймося комплексів меншовартості, бо ми нічим не грші інших народів".

Редактор місцевої газети Галина Халіман сказала, що Новгород-Сіверський уже визнав і оцінив роботу Бориса Домоцького, а благочинний УПЦ Київського патріархату о.Вячеслав Павленко наголошував на самовідданості Бориса Домоцького.

Сам же автор книги не тільки дякував благодійникам, але й вибачався перед родиною, якій своєю політичною діяльністю не додав уваги...







Теги:Сіверщина, Б.Домоцький, єпископ Іларіон, Новгород-Сіверський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar