реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Комуністи Чернігівщини нариваються на кримінал

Народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків скерував депутатське звернення стосовно припинення антидержавницьких провокацій у Чернігівській області.

Зокрема, у місті Ічня Ічнянського району в серпні цього року розповсюджували листівки провокаційного змісту, автором листівки зазначено Петра Симоненка, лідера Компартії України, видавцем – інфоцентр Чернігівського обкому КПУ.

Мешканці Чернігівської области звернулися до депутата щодо антидержавницької діяльности представників партій, рухів, організацій та окремих громадян на території области. Адже зміст поширеної листівки містить інформацію щодо учасників Майдану та Революції гідности як інформацію про представників націонал-фашистського режиму.

На підставі викладеного народний депутат-свободівець Руслан Марцінків звернувся до прокуратури, СБУ та Чернігівської ОДА з вимогою здійснити всі заходи для забезпечення конституційного ладу на території Чернігівської области.

Націоналіст закликає припинити провокації та антидержавницьку діяльність в области, надати правову оцінку та за наявности підстав порушити кримінальне провадження.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:КПУ, антидержавна діяльність, Ічня, Руслан Марцінків, свобода


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
а який конкретно зміст листівок? Що там було конкретно? Хто визначав, що вони мають провокаційний зміст?
avatar