реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівський Рух йде на вибори

Перше після конференції засідання проводу обласної організації Народного Руху України констатувало завершення юридичних змін організації та привітало створення економічної ради чернігівського Руху, яку очолив підприємець Сергій Печера.

Головним питанням обговорення стала підготовка до виборів у жовтні. Намічено заходи по висуванню кандидатів до виборчих комісій та для балотування до рад різних рівнів. Найближчим часом чернігівський Рух після обговорення в своєму середовищі обнародує свою передвиборчу програму.

Окремими питанням стало питання про припинення взаємопоборювання ідеологічно близьких партій - так, у Острі Народний Рух не пройшов до ради через відтягування голосів "Рухом Наливайченка", а в Ічні Рух і "Свобода" набрали приблизно по 4 відсотки голосів і також не пройшли обидва. Вирішено звернутися до цих та інших партій із пропозицією обговорити та виробити спільну стратегію участі у жовтневих виборах.

Народний Рух запрошує активних людей, які поділяють наші цінності, балотуватися за списками Народного Руху (вступ до партії при цьому не є обов'язковим). Ми готові стати майданчиком для проведення у владу нових, україноцентричних людей - приєднуйтесь!

Прес- служба обласної організації Народного Руху.



Теги:рух Наливайченка, вибори 2020, Ічня, остер, Чернігівський Рух, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar