реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Рибаков кольору Партії регіонів

Народ України прагне змін та оновлення влади. Це було однією з вимог Майдану. На жаль, зараз в Чернігівській області на прикладі Рибакова ми спостерігаємо, як старі кадри з «крапльоної колоди» Януковича перефарбовуються під нові рейтингові політичні сили, або стають самовисуванцями. Але як би вони не маскувались, розгледіти їх причетність до регіональної зграї можна навіть не дивлячись не результати голосування за «диктаторські закони» 16 січня.

Щоб переконатися в сказаному, пропонуємо оглянути ведення виборчої компанії, наприклад того ж самого Ігоря Рибакова в 207-му виборчому окрузі не згадуючи його минулого, спираючись на факти сьогодення.

Ну, по- перше, виборчими районними штабами Рибакова керують голови районних організацій Партії Регіонів. Так в Новгород-Сіверському районі – це колишній голова районної адміністрації Кауфман. В Семенівському районі – колишній голова районної адміністрації Євменов. В Корюківському районі – це діючий голова районної ради Баклажко і т.д. Всі вони є ставлениками Януковича та зараз головами районних осередків Партії Регіонів.

По- друге, в дільничні виборчі комісії від кандидата Рибакова та його підставних кандидатів подаються ті ж самі особи, що були в комісіях від Партії Регіонів.

Далі давайте подивимось на агітаційні намети Рибакова. Місцями по селах агітпродукція за цього кандидата видається з старих синіх наметів Партії Регіонів.

Ще одним атрибутом, яким завжди користувалась Партія Регіонів, є задіяння в виборчих компаніях молодиків напівспортивної напівкримінальної зовнішності, так званих «тітушок». У Рибакова також в кожному районі 207-го виборчого округу поселено від 6 до 10 таких «тітушок». Незрозуміло для чого і кого він збирається охороняти – чи то гроші мішками возить, чи то Кауфманів та Баклажок береже. Ну, і звичайно жоден захід цього «земного місіонера» не обходиться без численної присутності охоронців «тітушок»: які самі - такі й сані.

Знову ж не зрозуміло - кого боїться і від кого ховається? Навіть на досудовий розгляд свого позову в Семенівку, куди він не з’явився, Рибаков направив два буси цих «тітушок» з одеською реєстрацією. Щоправда, перетнути прикордонний блокпост на в’їзді в Семенівку їм не дозволив прикордонний наряд, оскільки один з цих найманців мав незареєстровану травматичну зброю.
Висновки, шановні, робіть самі.

Іван ПОБИВАН



Теги:тітушки, Ігор Рибаков, Семенівка, ставленики Януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar